x
Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Termékek Menü
Jelenleg itt jársz: > >

Jön a baba

Üdvözöllek!

Ha itt jársz, az azt jelenti, hogy nemsokára érkezik a pici, először is engedd meg, hogy gratuláljak!  smiley 

De a nagy öröm mellett biztosan rengeteg kérdés jár még a fejedben - ne aggódj, ez minden kismamával így van. Az itt összegyűjtött anyagokkal erre próbálok Neked segítséget nyújtani, hogy ne az izgalommal, hanem csak azzal foglalkozz most, ami a legfontosabb: az érkező kisbabával!  smiley

Látogass vissza többször is, folyamatosan, hiszen itt megtalálod a leghasznosabb cikkeket, videókat, tudásanyagokat egy helyen, amit kismamaként tudnod kell.

Ha megérkezett a pici, ajánlom az újszülött blogunkat, ahol kifejezetten az újszülöttekről szóló cikkeket, anyagokat találod  wink Jó böngészést!

2017-11-08 14:01:08
Védőnői szűrővizsgálatok - Ingyenes ellenőrző plakát Neked

Ne felejtsd el rendszeresen elvinni a védőnőhöz a kisbabád! Készítettünk Neked egy általános ellenőrző lapot, amit akár ki is nyomtathatsz, vagy csak ments le a gépedre, hogy később is megnézhesd :) (Mobilról kattints hosszan a képre, majd a mentésre, gépről pedig jobb klikkel mentheted el :))

Természetesen ezek tájékoztató jellegűek, ha Neked más időszakokat ajánlott a védőnő, azt vedd figyelembe :) 

 

2017-11-03 14:13:57

Tévhit, hogy a várandósság alatt a hormonok védőhatásának köszönhetően nem alakulhat ki depresszió. A szülést követő napokban pedig a magyar nők 70-80 százaléka küzd szomorúsággal, 15 százalékuknál pedig a levertség depresszióvá alakul át. Tudatos családtervezéssel a depresszió kivédhető lehetne.

2017-11-03 14:12:05

Magyar és nemzetközi szakmai szervezetek (WHO, AAP, MGYT) ajánlásai szerint a csecsemők optimális táplálásának módja a 6 hónapig tartó kizárólagos szoptatás, amely 6 hónapos kor után folytatódjék a hozzátáplálás megkezdése mellett a gyermek 1-2 éves koráig, vagy amíg azt a anya és gyermeke is igényli.

2017-11-03 14:09:35

Újra és újra felmerül a kérdés: fontosak-e a védőoltások? Miért van az, hogy Magyarországon sokkal több oltás kötelező, mint a környező nyugat-európai országokban és az Egyesült Államokban? Tényleg csakis így előzhetők meg bizonyos betegségek? Szakértő segítségével ennek jártunk utána.

2017-11-03 14:07:40

Legfontosabb kérdések és válaszok a térítésmentesen igényelhető méhnyakrák elleni védőoltással kapcsolatban

2017-10-30 15:11:10

A Magyar Védőnői Szolgálat szervezeti felépítése, feladata sokat változott az elmúlt 100 évben, de küldetése: az általa gondozott családok, különösen a nők, az anyák, a csecsemők, a gyermekek, a fiatalok egészségének védelme, megőrzése, fejlesztése nem változott.